Zoeken

Zebra labels

Zebra etiketten bestellen


In deze winkel Zebra etiketten vind u een rijk assortiment aan hoogwaardige kwaliteit Zebra etiketten origineel en compatible.

Thermische etiketten, papier etiketten, en Kunststof etiketten (Ultimate 3000T) coated of uncoated met verschillende soorten belijming voor iedere toepassing kunnen wij leveren.


Erg belangrijk is de kwaliteit van de Zebra labels omdat dit de levensduur van uw printer positief beïnvloed.
Wij leveren vanuit deze winkel dan ook Zebra labels en door Zebra goedgekeurde compatible labels conform de hoogwaardige kwaliteit van Zebra.

Zebra garandeerd kwaliteit en overschrijden niet de europese norm van de stof Bisphenol .


Bisphenol is een stof die op lange termijn zeer schadelijk is voor uw gezondheid.

Onder deze rubriek kunt u uw printer selecteren en kunt u een keuze maken uit een rijk assortiment etiketten

 

Zebra etiketten Origineel en Compatible


Zebra is marktleider op het gebied van labeling en ID oplossingen en de bijbehorende etiketten en thermal transfer linten. Met een volledig en uitgebreid portfolio aan labelprinters heeft Zebra voor iedere toepassing een labelprinter ontwikkeld.

Advies nodig?

Indien het gewenste formaat etiketten of materiaal niet voorkomt in onze shop of heeft u advies nodig dan kunt u deze inwinnen per mail [email protected] of telefonisch 033-4681342.

Wij zullen u geheel vrijblijvend van een goed advies voorzien en zo nodig een aanbieding maken voor het door u gevraagde materiaal en formaat.

LET OP! Net als Zebra etiketten bent u ook voor
Zebra transfer linten bent u bij ons aan het juiste adres, zoek op het Zebra artikelnummer links bovenaan de website, of click door de categorie naar keuze.