Collectie: Over ons

Al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van etiketten, thermal transferlinten (TTR), Zebra labelprinters en meer!

Wie we zijn

Supply Service B.V. is opgericht in 2002 en levert aan groothandel, detailhandel en eindgebruikers.

Op onze webshops zebraetiketten.nl en supplyservice.nl bieden wij een breed assortiment aan etiketten en transferlinten. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad. Vandaar dat wij uw order vaak dezelfde dag nog kunnen verzenden vanuit ons centraal gelegen magazijn in Nijkerk.

Indien noodzakelijk en in overleg, kunt u ook afhalen bij ons magazijn in Nijkerk. Bovendien zijn wij in de gelegenheid om in overleg dezelfde dag nog bij u af te leveren. Wel zijn hier extra kosten aan verbonden.

Wat we doen

Supply Service B.V. levert veel verschillende soorten en maten etiketten waaronder direct thermische etiketten, direct thermisch kunststof etiketten (THPP), paperlabels en kunststof etiketten. Verder leveren wij ook thermal transferlinten (TTR) en Zebra labelprinters en zijn wij in de gelegenheid om maatwerk uit te voeren.

Wij bieden een rijk assortiment aan van verschillende soorten materialen met diverse belijmingen. Zo bieden wij onder andere permanent hechtende etiketten, diepvries permanent etiketten, removable etiketten. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrukte etiketten en custom made etiketten die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo kunnen wij u tegemoetkomen in vrijwel al uw wensen. Vraag hier uw offerte aan!

Supply Service B.V. staat voor hoogwaardige kwaliteit, snelle levering en uitstekende service. Wanneer u bij ons een Zebra labelprinter aanschaft en beschikt over een Windows PC, kunnen wij u ook ondersteuning op afstand aanbieden. 

Kortom, bent u bij zebraetiketten.nl aan het juiste adres voor al uw etiketten (verzendetiketten/weegschaal etiketten/juweliersetiketten), transferlinten en Zebra labelprinters!