Zoeken

Verzendetiket102x150mm, 900 p.rol ds à 4 rol

  • Koop 12 voor €56,38 per stuk en bespaar 3%
€58,19
Excl. btw

Verzendetiketten  DPD/TNT/POSTNL/UPS/GLS/PACKS


Thermische etiketten worden vaak gebruikt voor doeleinden waarbij de afdruk van het etiket maar voor geringe tijd gewaarborgd hoeft te zijn. De eigenschap van een thermisch etiket is dat de afdruk door middel van warmte wordt gegenereerd door de printkop van de labelprinter, zonder tussenkomst van toner of inkt.

Dit is een zeer kostenbewuste manier van printen natuurlijk, vooral als de afdruk maar tijdelijk leesbaar hoeft te zijn wat het geval is bijvoorbeeld bij:

  • verzendetiketten
  • adresstickers
  • adreslabels
  • palletlabels

Deze worden namelijk weggegooid als het pakketje is afgeleverd.

Kwaliteit thermisch materiaal
Vroeger herkende men thermisch papier aan het feit dat het redelijk snel grijs en uiteindelijk zwart werd. Tegenwoordig is er veel veranderd in het productieproces van thermische etiketten, door een bepaalde top coating toe te voegen aan het etiket, is de kwaliteit enorm verbeterd en is het etiket beter bestand tegen zonlicht of kunstlicht. Zelfs voor etiketten waarbij er een barcode geprint dient te worden kan men gerust met deze thermische etiketten aan de slag.

Labelprinter
Onze etiketten passen nagenoeg in iedere labelprinter of thermisch printsysteem, zolang de breedte maar 4 inch (10cm) is en een kern kan herbergen van 3 inch (7,6cm). Wij hebben zeer goede ervaringen met labelprinters van de merken Zebra, Toshiba, Intermec, Datamax, Metapace, maar uiteraard zullen onze etiketten ook probleemloos in andere merken gebruikt worden. Voor Midrange en Industrie printers.

Prijzen
Prijzen treft u handig in het dropdown menu aan, daar hebben wij ook al wat staffels in toegevoegd, mocht u nog grotere aantallen willen afnemen dan adviseren wij om contact op te nemen zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

verzendetiket

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...